Connie Nurlita - Ayang Ayangmu

Posted by  Halo Selebriti | September 06 2018

Connie Nurlita - Ayang Ayangmu (Official Music Video NAGASWARA)

ARTIST : Connie Nurlita

TITLE : Ayang Ayangmu

COMPOSED BY : Chuan Xiong Zhou & Xin Rong Chen

(Adaptasi Lirik : Didi Kempot & Mike Bagindas)

 

Lirik Lagu :
Apakah kini tak pernah teringat
Manisnya gula ketika kasmaran
Diriku dan kamu yang telah merasakan
Sekian lamanya

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe sing tak sayang

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Kembang tresno wangine asmoro
Nganti kapan tak simpen neng dodo
Ora biso ilang nganti selawase
Kowe sing tak sayang

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

Ayang ayangmu gudo atiku
Ra biso ilang tak sawang ono netraku
Aku kangen kowe aku seneng kowe
Kangen selawase

 

            

 

 

Redaksi  | Pedoman Media Cyber  | Kontak Pos  | Info Iklan 

Copyright @2018 - HaloSelebriti. All Right Reserved